Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Проблеми с електрозахранването отново оставиха на тъмно голяма част от Венецуела - 14 от 23-те венецуелски щата, предаде ДПА, позовавайки се на венецуелската телевизия NTN24.

В някои квартали на столицата Каракас ток няма от 60 часа.

Oще по темата

Спирането на тока е чест проблем в страната, където електромрежата не се поддържа добре.

Но сегашното прекъсване на електрозахранването напомни на венецуелците за 2019 г., когато изпадналата в криза южноамериканска страна преживя поредица от подобни спирания на тока.

Тогава правителството каза, че те са резултат от саботажи, за които обвини САЩ и опозицията, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Христо Христов

преди 3 години

Как е тролита, намерихте ли поне една ес държава с три национални референдума през последните 20 години, където да са се вслушали в резултатите им, както Чавес стори във Венецуела?!ПП. В холандия забраниха референдумите, защото пречат на ес демокрацията. Факти.

45

Анонимен

преди 3 години

Бас държа, че токът е спрял само в бедните квартали и зони. Точно както храната изчезваше от суперите в работническите квартали поддържащи Мадуро, а супермаркетите в богаташките райони бяха препълнени със стоки и деликатеси. Хайде, стари номера. И тук ги видяхме зимата на 1991-ва.

44

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю, бълнуванията ти и тези на твоите колеги червени каскети за светия Комунизъм и червени диктатури ще се реализират само в комплект със социалния кредит, съчетан с купичка ориз и супа от прилеп, тъй че съм ви предупредил за какво драпате. Сега отивайте да викате: Слава ПутинУ, Слава Лукашенко, Слава Си и Слава Ким. Веднага!

fallback