Архив: БГНЕС
fallback

Втора поредна нощ имаше сблъсъци между демонстранти и полиция в германския град Лайпциг.

Безредиците в квартала "Коневиц" избухнаха, след като полицията принуди четирима души да напуснат къща, в която се бяха самонастанили, съобщи БНР.

В резултат демонстранти с крайнолеви убеждения палиха кофи за боклук и издигнаха барикади по улиците, а органите на реда използваха сълзотворен газ, за разпръснат протестиращите.

Има ранени униформени и повредени полицейски коли при стълкновенията. Протестите в Лайпциг насочват вниманието към дебатите доколко са достъпни наемите и цените на жилищата в Германия, коментират медиите във Федералната република.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с жилищата , с наемите на жилища в Германия в все по-разширяваща се спирала. държавата поощрява все по-скъпи жилища, първо, чрез по-скъпо и мащабно саниране, второ, чрез строеж на повече многостайни и по-малко едно и двустайни жилища, трето, с увеличаване на цената за поддръжка, с което изнудва пенсионери собственици да продават хубави жилища и да се нанасят в малко и далечни от центъра.... Имат си явна строителна мафия. Между другото данък сгради им се изчислява на база терен 1939 г.

35

Анонимен

преди 3 години

До анонимният със Славянските територии Германия. Дрънкаш небивалици.SLAVIC, GERMANIC, BALTIC, NORDIC, CELTIC Кавказките племена които имат общи боговете различни по наименование или повече или по малко но са същите. Ням такива окупирани територии в Германия. Преди нас на тези територии е имало немски племена това е факт пич и са се разпространяват до Сирия. Немците са и племената които нападат Римляни и Гърци от преди новата ера което си е документирано от двете древни цивилизации.

34

Анонимен

преди 3 години

Обърнете внимание на името на квартала.Имена на -иц има огромно количество в Източна Германия. Това са окупирани славянски територии.

fallback