Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на Беларус Александър Лукашенко заповяда на ръководството на министерството на отбраната без предупреждение да се реагира на нарушения на западната граница, предаде ТАСС. Държавният глава възложи тази задача на министъра на отбраната Виктор Хренин по време на посещението си на полигона в Гродно.

"Без предупреждение. Ние сме ги предупредили. Ако нарушават държавната граница, ще реагираме без предупреждение", изтъкна Лукашенко. Преводът е на телевизия СТВ, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Пламен

преди 3 години

Диктатора Лукашенко не на съд за геноцит на собствения си народ

84

77

преди 3 години

В Германия има млади и можещи, да. Които без връзки и протекции тук не са си намерили работа по специалността. Има също далеч не толкова млади, които се грижат за немощни старци, осигуряват ги на 4 часа, а работят 24 часа, 7 дена в седмицата. Има много работещи в строителството и т. н. всякакви - и лекари, защото и техните лекари бягат от страната си, и работещи в производството, на които плащат 2 пъти по-малко, защото не знаят езика, чистачи, куриери, на полето, музиканти, шофьори....

83

77 до 79

преди 3 години

Имам лични впечатления само от Естония от времето на Горбачов.Естония преди СССР е била 3 града и другото блата, гори и торф, селските къщи - закрит обор от недялани трупи без прозорци с покрив 3 пъти по-висок от стените и с метър пласт растителност за изолация. В края на 80-те изглеждаше добре. В материално, научно и в културно отношение. Работливи, подредени.Сега според медиите са много напред в цифровизацията. Нали все ги хвалят.

fallback