Снимка: БГНЕС
fallback

Земетресение с магнитуд от 6,9 по скалата на Рихтер е регистрирано в източната част на Индонезия днес. Няма риск от цунами, съобщава американската сеизмологична служба.

Трусът е с епицентър под морското равнище, намиращ се на 220 километра южно от Катабу на остров Сулауеси. Дълбочината му е няколкостотин километра под морето Банда. Именно заради това и силното земетресение не е толкова разрушително.

Засега не се съобщава за жертви и нанесени материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Ей, ненорманик, няма да е загуба нито за нас, нито за останалия свят, ако вземеш да си завреш едно голямо кафяво в мутрата и да запазиш мълчание... Гледам, че НЕисляма те е възпитал крайно добре и е изгладил безкомпромисно мозъка ти... Такива *** като тебе са ни докарали до тук!

3

Анонимен

преди 3 години

И да имаше, не е никаква загуба, те са 600 милиона ислямски ромеи.

2

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

Появи се откат от Антарктида че хората с нарочно произвеждана техника вкл инсталирана на Сателити убиват ЛЕДНИЦИТЕ>>.Чака се срив на част от КЛиМАТИЧНАТА ОХРАНА .../след разтапяне на ледници охраняващи големи региони от Атлантическия ,Тихия и северния океани...Засича се ясно отместване на климатичната охрана .Има риск от поява на остро патогенизирани,мутагенизирани,мутафицирани,патофицирани и други нано и други организми..Масови убиици проникват през имеренията и обсебват лидери и други..

fallback