Снимка: БГНЕС
fallback

Президентите на Русия и Беларус, Владимир Путин и Александър Лукашенко обсъдиха днес в телефонен разговор ситуацията, възникнала в страната след изборите за държавен глава и изразиха увереност, че всички проблеми скоро ще бъдат решени. Това съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

По-рано днес Лукашенко заяви, че иска да разговаря с Путин, като предупреди, че уличните протести са заплаха не само за неговата страна, предава БТА.

"Александър Лукашенко информира за ситуацията в Беларус след президентските избори. От двете страни беше изразена увереност, че всички възникнали проблеми скоро ще бъдат уредени. Главното е от тези проблеми да не се възползват деструктивни сили, стремящи се да нанесат ущърб на взаимноизгодното сътрудничество между двете страни в рамките на Съюзната държава", се казва в съобщението, предава БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 3 години

Последните европейски сатрапи.Ще дойде видовден и ще отговарят пред собствените си народи.

71

Анонимен

преди 3 години

Айде отиде да иска помощ от най големите узурпатори. Ужасна държава. Тероризира всичко около себе си. Ама, ще си платите отново. Съдбата никой не може да е излъже. Навремето сте платили с мн животи заРади глупостта си... И сега ще дойде време да платите. Не си учите уроците и не ставате подобри в раша.

70

Анонимен

преди 3 години

Бацко като види зор и веднага се сеща за взаимноизгодното сътрудничество между Белорусия и Русия в рамките на Съюзната държава. За да получи съгласието на Путин за разговор днес, вчера Бацко тихомълком освободи задържаните в края на юли руски граждани, които веднага се прибраха в Русия.

fallback