Снимка: Pixabay
fallback

Най-малко 15 души са загинали, след като самолет на "Еър Индия Експрес" катастрофира при кацане в проливен дъжд в южния индийски град Кожикод, щата Керала, съобщи ДПА, цитирайки властите.

Oще по темата

Самолетът със 191 дууши на борда е излязъл от пистата, плъзнал се е по хълм и се е разцепил на две. Почти всички в самолета с изключение на едно момиче са ранени, 15 от настанените в болница 89 души, са в тежко състояние, предаде АФП, цитирайки полицията.

Боингът 737 е летял от Дубай, изпълнявал е полет по програма за връщане на индийски граждани от чужбина заради пандемията от коронавируса. /БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

Боинг 737 - летящ ковчег!Един от символите на западането на някога водещата в самолетостроенето страна!Другият се казва F-35 Lighting II!

5

Анонимен

преди 3 години

До другари и другаркиДругарю, не лъжи! В Русия има няколко нови самолета от средномагистрална класа, като най-добър е МС-21. Магистральный самолет 21 века! За него има нови двигатели ПД-14, по-добри от Pratt&Whitney и Rollce-Rois! Тихи, икономични и с дълъг живот!Заедно с китайците ще правят голям дългомагистрален самолет CR. Ако те е яд, цуни се ......!

4

другари и другарки

преди 3 години

Уважаеми ***, на братята руснаци самолетите са най-сигурните самальоти на света, защото такива просто няма.

fallback