Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Италия въвежда задължителна 14-дневна карантина за всички пътници, пристигащи от България и Румъния, както и за тези, пребивавали или преминали транзит през двете страни 14 дни преди пристигането им в Италия. Това съобщиха от Министерството на външните работи.

По информация на италианското посолство мярката влиза в сила в 00:01 часа на 25 юли 2020 г.  Тя е въведена със заповед на Министерството на здравеопазването на Италия от 24 юли 2020 г.

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се обръщат към българските дипломатически представителства в Италия: посолството ни в Рим на телефони: +39 06 322 4640, +39 06 322 4643,  мобилен телефонен номер за неотложни случаи в извънработно време: +39 349 492 7764.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Хахаха

преди 3 години

Виновни са Бойко и щаба.Няма други виновни,затвориха хората за 2 месеца с надеждата да премине всичко.Не стана, още тогава написах ,че нищо няма да постигнат, другите държави ще се оправят, ние тепърва ще се влачим.И баш така стана, сега берат плодовете на тъпнята си.Само разтеглиха вируса във времето,уж да не натоварват болниците.Те и сега не са натоварени, само дигат пушилка и обвиняват хората.Много е лесно да викаш : Ти си виновен, пък аз съм върхът.Е не сте, отбор ***.

26

Баровеца-СФ

преди 3 години

Проблемът не е от митингите и разходките на вън,а е в това малодушие,пренебрежение и ниско АЙ'КЮ на хората да проумеят ,че вирусът съществува и да ползват предпазни средства , пазейки себе си и околните!

25

Хмм

преди 3 години

Браво Българи юнаци, братя и сестри... успяхте да ударите дъното с вашите ниско интелигентни действия... не мога да повярвам в колко проста държава живея.... толкова зле, че най-пострадалата държава да ни задмине.... поне в нещо сме първи... в простотията ни....

fallback