Снимка: БГНЕС
fallback
Индийският гангстер Викас Дубей, който вчера беше задържан за убийството на осем полицаи, е бил застрелян при опит за бягство, съобщи днес телевизионният канал Ен Ди Ти Ви, цитиран от АП.
 
Дубей е бил убит, докато са го транспортирали в северния щат Утар Прадеш. Той е взел оръжието на полицай, след като превозното средство от конвоя, в което се намирал, се преобърнало на магистрала близо до град Канпур. Дубей направил опит да избяга, но бил застрелян.
 
Гангстерът вчера беше задържан в съседния щат Мадхия Прадеш, след като полицията го издирваше в цялата страна. Той сам се е предал. Миналия петък, когато е направен опит Дубей да бъде арестуван, бяха убити 8 полицаи, а най-малко 12 други бяха ранени.
 
Органите на реда искаха да задържат престъпника, срещу когото има над 60 повдигнати обвинения, включително за убийства, изнудване и отвличания. Предполага се, че Дубей е имал тесни връзки с политици и полицаи. Двама служители на реда бяха арестувани тази седмица по подозрение, че са му дали информация за предстоящата полицейска операция в дома му миналия петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

И нашите индийски гангстери са същите.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2А ти защо смяташ,че си много сложен!?Я кажи да чуем!

13

М дааа

преди 3 години

Оня ден като са загинали 8 полицая по негова вина - новина нетА днес като е застрелян , вече е достойно да е новина и да поплачем . Хъмммм Чудя се кое е по-очебиино , дали сценарият със злополучното му бягство или тенденциозноста с която ни поднасяте събитията

fallback