Снимка: БГНЕС
fallback
Китай го очаква съдбата на Съветския съюз, освен ако не промени авторитарния си режим в полза на западното политическо русло. Това заяви държавният секретар Майкъл Помпео в радиопредаването на Стийв Грубър.
 
Помпео каза, че Китай е най-големия противник на САЩ и Запада. Той е съгласен с твърдението, че Китай се съревновава със Запада в технологическата, военната, търговската и финансови сфери. 
Oще по темата
 
"В края на краищата в Комунистическата партия на Китай ще трябва да решават дали наистина искат да станат част от цивилизованата общност на нациите, които си взаимодействат заради по-доброто бъдеще на народите в света, или ще се занимават с това, с което се занимават сега. Всички знаем историята на Съветския съюз. Искат ли те (китайците) да се държат по начин, който отговаря на поведението на авторитарните режими? Ако те искат това, то... ние ще постъпим правилно, засилвайки своите въоръжени сили, и ще постъпваме правилно в дипломатически план", допълни държавният секретар. 
 
Той потвърди, че САЩ продължават с опитите "за установяване на търговски отношения" с Пекин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

сащ супер сила Хихих

преди 3 години

ХУБАВОТО Е ЧЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - САЩ СИ ОТИВАТ ЛЕКО ПОЛЕКО ОТ ТОЗИ СВЯТ ,СЛЕД КАТО ИЗВЪРШИХА ЧУДОВИЩНИ ГЕНОЦИДИ СРЕЩУ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ЕДНА САТАНИНСКА ДЪРЖАВА Е В НАЧАЛОТО НА КРАЯТ НА СВОЯ САТАНИНСКИ ПЪТ.

108

Yal Sum Hui

преди 3 години

Е как да не купувам китайски стоки! Като купя нещо от някоя световно известна марка, на нея пише - Made in China

107

Баи

преди 3 години

Тия велики творения на американската мисьл ще да са от прекомерна употреба на - дезинфектанти

fallback