Снимка: БГНЕС
fallback

Британският премиер Борис Джонсън предупреди, че нещата с коронавируса ще станат по-зле, преди да се оправят, пише „Монитор“.

Oще по темата

Самият Джонсън бе диагностициран с коронавирус. Той се обърна към нацията и призова британците да спазват ограниченията. Според правителството 20 000 жертви ще бъдат смятани за успех в борбата с болестта. Джонсън предупреди, че пикът тепърва предстои. Очаква се до две-три седмици.

За спазване на ограниченията призоваха и принц Уилям и съпругата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Щерю

преди 4 години

Ей, на, вярвате или не - болни хора ни управляват...

23

да бе, да

преди 4 години

Аха, надявай се.. Само в Лондон ,жертвите ще са толкова.Имам предвид, че следвайки призива за стадния имунитет-сега всички там са вече заразени..Много от тях ще си заминат ,защото са докарани до стадий-хронично болни, от здравната система. Други пък -от овердоза употреба на парацитамол, някой -направо ще ги умори ,,лечението" със свръх аргесивните антибиотици..

22

Анонимен

преди 4 години

До Баи 23Това ми звучи казано с такьв ентусиазьм , като готвим се да убием -20 000 души , за тия англичани явно хората не са от значение Не се изправи да каже готвим се да спасим -20000 души........Ти сега ще видиш колко ще са спасените в държавата *** и ако имаш желание пак коментирай!:))))))))))))))))))))))))))

fallback