Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Пациент в северния град Падуа почина, след като е бил заразен с коронавируса.

Така той става първата италианска жертва на заболяването.

Oще по темата

Това съобщи информационната агенция АНСА, цитирана от Ройтерс. 

Най-малко девет града в област Ломбардия и един в област Венето в Северна Италия затвориха баровете, училищата и други обществени места за една седмица заради подозрения от зараза на 16 души с новия коронавирус, предаде БТА.

Решението е взето от министерството на здравеопазването в координация с двете засегнати италиански области. Първо огнище на заразата е установено в Кодоньо близо до Лоди. В този район на Ломбардия над 50 000 души са помолени да стоят по домовете си в засегнатите градове.

Преди решението на министерството кметът на градчето Кодоньо с население около 15 000 души вече нареди да се затворят незабавно училищата, общинските бюра, магазините за хранителни стоки, баровете, дискотеките и спортните зали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Дедо Грудьо

преди 4 години

Че повилнее -повилнее па че се кротне и това ке мине. Не се плашете! Лаабави сте у главите сички за това ви плашат с прилепи. Не знайте що е труд,мор,работа и ***. Не сте видели нищо от света оно пиклий и пиклюфци на кошара дръжани и сбрани.Коронавирус ако ви люсна един шамар дедовата ке се попикаете всичките аламинут дейббба вашата развалена семка и ***.

31

гост

преди 4 години

айде стига с тоя грип, дойде лятото вече ,измислете нещо друго няноя чума по добре ще звучи

30

до 38

преди 4 години

пак ли си гледал "КОНТАГИОН" (CONTAGION) с Лош Превод, поне вземи научи Английски, та да не пишеш такива безмислици на Български!!

fallback