Снимки: БГНЕС
fallback

Въоръжени крадци задигнаха повече от 600 ролки тоалетна хартия в Хонконг на стойност 130 долара. Инцидентът е станал в район Mong Kok, който е познат с организираната си престъпност.

Oще по темата

Двама мъже с нож заплашили доставчик, който в това време зареждал супермаркет в района. По-късно полицията успява да ги задържи и връща част от откраднатата хартия на магазина, предават от местните медии.

Стоката се превърна в дефицитна откакто избухна епидемията от коронавирус. Макар правителството да уверява, че доставките няма да спрат и магазините ще са заредени, жителите на Хонконг се редят на дълги опашки и изкупуват тоалетната хартия, както и други стоки като ориз и нудли, за минути. Вече е трудно да се открият и предпазни маски в града.

В Сингапур ситуацията е подобна - заради 75-те потвърдени случая, хората панически купуват най-необходимото, като маски и тоалетна хартия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Аз съм

преди 4 години

До ГЕРБ foreverХахаха...харесва ми сарказъма ти.

18

Анонимен

преди 4 години

Абе, азиатците са си ...мамата. Сещам се за виетнамци, камбоджанци, камикадзета, кимченуновци... сумати династии и владетели изтребвали милиони по пътя към власта. Та сега един вирус да ги уплаши и да напълнят гаките?!? Паниката се подклажда от някого, но не ми е ясно от кого.

17

Гошо

преди 4 години

До Анонимен 17Явно се просраха ,дрисльовци излязоха тия от хонгконг не ммии е ясно само как ще си разделят тия 130 доллара бандитит зер много пара това особено пък за хонгконг

fallback