Снимка: БГНЕС
fallback

От румънското външно министерство съобщиха за първи случай на румънец заразен с коронавируса, предаде сайтът Зиаре, цитиран от в. Монитор.

Става дума за румънски гражданин, които се намира на борда на круизния кораб "Даймънд принсес". Коръбът е поставен под карантина в японски води.

"Румънският гражданин е бил прехвърлен за изолация и лечение в специализирана японска болница за подобни ситуации", се посочва в съобщението.

По-рано днес в изявление японскиян министър на здравеопазването Кацунобу Като съобщи за нови 44 регистрирани случая на заболели от коронавирус на борда на кораба. Заедно с новите заболели общият брой на заразените пътници и членове на екипажа става 218 души от общо 3700, които са били на борда.

Oще по темата

От 3 февруари круизният кораб е поставен под карантина, тъй като един от пътниците е дал положителна проба за заразата. Пътникът бил напуснал кораба в Хонконг в края на януари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Байерн

преди 4 години

Сега, днес немецо го изписаха. И на цялото му семейство, което е заразено с вируса и е още в болницата, нищо му няма и чакат само да мине карантината и ще ги изпишат и тях. По немското радио казаха, че инфлуенца вирусите са по-опасни. Толкова за короната и арийците.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10От ебола през 2014 покясаха около 30 хиляди.Прав си.

12

до 10

преди 4 години

сравнение с Ебола не може да става, защото Ебола се преда много трудно, малко по-лесно от СПИН, за сравнение Корона Вируса, на Круизният Кораб, на който имаше 1 заразен, сега са 200 без да са имали контакт със заразение първоначално, т.е. Корона се предава по въздуха, а Ебола трябва заразен да ти кихне Кръв в Лицето!

fallback