Снимка: архив, БГНЕС
fallback

42-годишният Георги Георгиев преби сънародничка в Атина. Жената е настанена в болница с тежки телесни повреди, с рязани пръсти, с тежки наранявания по цялото тяло и главата. Открита е в безпомощно състояние от българи, с които живее на квартира, съобщи изданието "Български новини".

Според досегашната информация 42-годишният Георги Георгиев от три месеца пребивава в Атина, като преди това е живял около 6 години в село Киато на полуостров Пелопонес.

На 7 януари около 17.00 часа жертвата се прибирала от работа. Георгиев я причакал на входа и опрял нож в гърлото. Блъснал жената със сила в мазето на кооперацията, където я пребил, подстригал косата й и рязал пръстите й на двете ръце.

Откраднал два мобилни телефона и пари от пребитата българка, която часове по-късно е намерена в безпомощно състояние пред вратата на блока от хората, с които живее.

Извършителят на деянието е избягал и се укрива. От откраднатите нейни телефони и профил във Facebook заплашва нейни близки приятели и познати с физическа разправа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Mico

преди 4 години

Аз съм един от заплашените от този противен гад..Името му е Велизар от Люлин..Тука е със фалшива лична карта която е на Георги Георгиев.Картата е със данните на друг човек..Във българия го издирвали за страшни престъпления..По информация майка му и сестра му са във Австралия.Този бандит няма достъп със българи..Със никой неконтактувал...

17

До 14

преди 4 години

В други сайтове са качили снимката му. Изключително злобна екзотична физиономия с много гаден поглед.

16

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам да е българин.Най-вероятно е ***.

fallback