Снимка: БГНЕС
fallback

Нова предупреждение за евакуация в Австралия, заради опасно горещо време. Властите призовават хората, които живеят по източното крайбрежие да напуснат района, съобщи Bulgaria ON AIR. Предупреждението идва въпреки обявените по- ниски температури.

Понижаването на температурите даде глътка въздух на пожарникарите, но според прогнозите следващите дни отново ще се завърне опасно горещото време.

Oще по темата

Хиляди домове и над 10 милиона хектара земя станаха жертви на огнената стихия. Австралия е подложена на екокатастрофа. Милиони животни загубиха живота си в нестихващите пламъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

от.Сидней.Австралия

преди 4 години

Да мога да говоря с австралийски акцент ако изреченията са по кратки. Знам повечето австралйски думи аналози и ги употребявам от време на време. Но за по лесно често говоря англйски. В смисъл че когато говоря австралйски се натоварвам повече затова говоря британски англйски с някоя австралйска дума но без ози акцент. Надявам се да живееш там където се чувстваш като на 17. Аз така направих. Желая ти да следваш мечтите. За стила ми на писане ще кажа само че умния търси съвет, а гл.упавия пари

10

Анонимен

преди 4 години

Ок Сидни,, ти наистистина си за завист, и аз исках да живея в Австралия, но климатичните промени явно много зле се отразяват на имиджа на страната напоследък .Впрочем ти усвои ли австралийския акцент в английския ?!maaiit?? lol

9

дедо Ташунко

преди 4 години

Сидней, анонимен - М те е надминал. "Решиха да обеват", англия и Барселона, с малка буква и т.н. "По-вече", вместо повече. Ти си направо кукла пред колегата "анонимен - М".

fallback