Снимка: Reuters
fallback

Предсрочните парламентарни избори ще се състоят на 12 април 2020 година, заяви премиерът Зоран Заев след края на лидерската среща във Вила „Водно“ при президента Стево Пендаровски, предава македонското електронно издание “МКД“, цитирано от агенция "Фокус".

Предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 12 април 2020 г. СДСМ настояваше изборите да се проведат на 22 или 29 декември. Представителите на ВМРО-ДПМНЕ обаче поискаха друга дата през март или април Накрая за 12 април беше постигнато споразумение. Лидерите на политическите партии се съгласиха, че преброяването трябва да се проведе догодина, но след приключването на предсрочните парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Daniel

преди 4 години

Лично аз нямам намерение да гласувам повече в Македония. Нито една от страните не е в състояние да ни води и признае историческата реалност. Според мен единственото решение е анексиране или по-добре федерация с България, но без териториите, където живеят албанци. Това е единствената ни надежда! Всеки достатъчно умен и реален трябва да признае това.

14

Анонимен

преди 4 години

На 12 април, защото е ден на космонавтиката, с което се започва началото за овладяването на Луната - посебна македонска земя. Вторият тур ще е на 11 октомври, националният празник на всенародното македонско въстание против бугарскиот окупатор.

13

Анонимен

преди 4 години

SKOPIA SE KAZVA

fallback