Снимка: архив, Reuters

Жена на около 30-годишна възраст беше застреляна на улица в Малмьо в южната част на Швеция, съобщи изданието  Sydsvenska, като се позова на местната полиция.

Информацията за убийството е получена около 13 ч. местно време. По данни на медиите по време на инцидента заедно с жената си били малкото й дете и съпругът й.

Свидетели казват, че са стреляли двама мъже, облечени в черно. Те избягали със сребрист автомобил. Полицията проверява свидетелските показания.

„Имаме свидетели, които казват други неща. Информацията силно се различава, докато не разпитаме всички, не можем да се впускаме в подробности за това, които са ни разказали“, заяви говорителят на полицията Кале Першон.

Малко след инцидента е получена информация за запален автомобил недалеч от мястото на престъплението. Полицията проверява дали има връзка между двете събития, пише РИА Новости.

По-рано изданието The Local съобщи, че неизвестни лица с маски са открили стрелба по минувачите в Малмьо. Инцидентът е станал в района Риберсборг, недалеч от популярен крайбрежен парк. По думите на очевидци няколкото души с маски произвели десетина изстрела, след което избягали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase