Снимка: Pixabay
fallback

Великобритания остава част от ЕС поне до месец ноември, а това изглежда внесе известно спокойствие сред хората от Острова, които масово започват организация на своите летни ваканции, пише Bloomberg TV Bulgaria.

Британският туроператор Miles Morgan Travel отчита 172% ръст в активността на своите клиенти през изминалата седмица в сравнение със същия период през 2018 г.

Фериботите над Ламанша на свой ред се ползват с повишен интерес. Там ангажиментите са се увеличили с 40 на 100 по данни на Direct Ferries.

Цялото това раздвижване в туристическия сектор се отрази и на стоковата борса в Лондон, където водещите туроператори Ryanair, EasyJet и TUI отчитат средем ръст в цената на акциите си от 10% в рамките на 7 дни.

Дали в България се очаква повишен интерес от страна на британските туристи, можете да научите от страницата на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

лондон с уважение

преди 5 години

Вчера гледах на заПис парад с уЧастието на нейно Величество Елизабет Втора. В Български курорти с лечебни минерални топли води без химия заедно с принц Филип на лечение веднага предлага скромно Лондон..

5

Таню

преди 5 години

Догодина километрични задръствания по магистралите към Бат, Бърнемаут и Корнуол, както пишеше едно време в учебниците по Английски :) Сорри, гайс! ;)

4

Boss

преди 5 години

Пияндурници, вън от ЕС.

fallback