Снимка: Reuters, архив
fallback

Трима души загинаха при катастрофа на малък самолет, който се разби в градина с аспержи южно от германския град Франкфурт, предаде ДПА.

Шестместният самолет катастрофира в село Ерцхаузен. Отломките му са пръснати из зеленчуковите насаждения в радиус от 20 метра.

Загиналите са пилотът и двама пътници. Самолетът е излетял от Франция към германския град Егелсбах. Близо до мястото на катастрофата има малко летище.
Акционерът в компанията S7 Airlines Наталия Филева е загинала в катастрофата на частния самолет "Epic LT" при заход към летището в Егелсбах. Според пресслужбата на компанията обстоятелствата на трагедията не са известни.

Според "Форбс" 55-годишната Наталия Филева е една от най-богатите жени в Русия. През 2018 г. тя заема 172 място по богатство сред бизнесмените в родината си. Състоянието й възлиза на 600 милиона долара. Тя е основател и съсобственик на S7 Airlines, който започва да се разраства през 90-те години на миналия век.

По същото време, на няколко километра от самолетната катастрофа, са се блъснали челно полицейска кола и друг автомобил и са загинали двама души, посочва ДПА. Полицейската кола е пътувала с висока скорост към мястото на самолетната катастрофа. Ранени са трима от пътниците в полицейския автомобил, а двамата загинали са били в другата кола, уточнява ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

муспи

преди 5 години

Не може крупната милионерша да е с руско име - МОСАД нещо крие!

11

Анонимен

преди 5 години

Хората на запад уважават парите на Руснаците, като Англия и Германия, в САЩ или Испания, като разберат че си руснак веднага почва сериозна проверка. Руснаците имат все по-лошо име по света.

10

бай ганю

преди 5 години

руските милионери ги знаеме че не са нищо повече от едни корумпиращи крадливи свързани със властта мафиоти както много от тях правят след натрупване на състояние се местят в западна държава заради собственната си сигурност а и за сигурност на парите си

fallback