Снимка: архив, Reuters
fallback

Граничната служба на Украйна забрани влизането в страната на мъже с руско гражданство на възраст от 16 до 60 години. Това съобщи днес шефът на ведомството Петро Цигикал, предаде ТАСС.

"На ГКПП са въведени засилени мерки за контрол. Към днешна дата е ограничено влизането на чужденци, на първо място граждани на Руската федерация. Забранено е да се пускат граждани на Русия на възраст от 16 до 60 години - лица от мъжки пол", заяви Цигикал на съвещание при президента на Украйна Петро Порошенко.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

До Анонимен 25

преди 5 години

Говори се че комунистите в България заедно с руснаците са избили 35 000 българи за няколко месеца, такива жертви държавата не давала и във войните. Питам само, или е лъжа...Лъжа е, повярвай на стария човек! В пъти по-малко са избитите фашаги след 9.IXТази цифра за балансиране на цифрата на избитите от 193 до 1944 г българи.Във Франция, Италия, Белгия са бесели фашистите и колаборационистите по уличните стълбове без съд и присъда!У нас реваншистите изкараха всички екзекутирани интелектуалци

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Брътвежи! Висшата "номенклатура" на БКП, разни министри, имаше на разположение 12 броя Мерседес 220, един 500 - за "заешкия генерал" Ристьо Русков, един "Пулман" за бай Тошо и два Кадилака "Елдорадо" за срещи на чужди величия. Е, имаше Чайки и за по-дребната рибка - Волги. Вижте сега *** и Пульо в какво се вози! В какви апартаменти живеят, по колко имота имат!Навремето дъщерята на Валтер Улбрихт живееше с още две момичета в стая в общежитие на "Шевченко"25 в Ленинград.

27

Дивергент

преди 5 години

Това не е ли възрастова дискриминация?

fallback