Снимка: Rеuters
fallback

Броени часове остават до сватбата на годината на принц Хари и Меган Маркъл и истерията вече взима своя връх. Най-вече във Великобритания, но не само.

Целият свят е обърнал поглед към кралското семейство и е в очакване на венчавката.

Ще разбие ли церемонията клишетата на Острова и ще затихнат ли скандалите, които предшестваха подготовката за голямото събитие?

Според специалиста по етикет и протокол Невена Басарова церемонията няма да е типичната кралска сватба и именно това е интересното.

"Англичани и американци са насочили поглед към Острова. Българите също проявяват интерес. Определено събитието ще се наблюдава от милиони. Тя ще бъде реално доста по-малка сватба от тази на Уилям и Кейт. Тогава гостите бяха 1700, сега са само 600", подчерта експертът пред Bulgaria ON AIR.

Тя отбеляза, че на церемонията няма да присъстват кралски особи, но традициите за кралска сватба ще бъдат спазени.

"Меган Маркъл е доста различна и не е с кралско потекло, но британският протокол е доста консервативен. На холивудските звезди ще им се наложи да спазват правилата. Селфита и интервюта за тържеството не са позволени. Всички гости трябва да са скромни и да не привличат голямо внимание", допълни още Басарова.

По думите на журналистката Стаси Кара голяма част от колегите на Маркъл вече са пристигнали на Острова.

"Ако Меган реши да се върне към киното, въобще няма да има проблеми. Мисля, че Хари много я обича и се държи прекрасно към нея. Светът гледа различно на Хари - по-различно, отколкото на Уилям. Виждала съм Хари в барове в Лондон и той е известен купонджия", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 5 години

Чак пък да тръпне?! И аз мисля, че това основно англичаните ги вълнува. И преди да тръгнете да плюете българите ще кажа, че и по чуждата преса на хората им писна и се изказват доста отрицателно за целият този шум.

30

Анонимен

преди 5 години

До до коментиращитеКой те излъга, че сме прочели статията? Само *** като тебе ли имат право на мнение?

29

до коментиращите

преди 5 години

Не ви интересува тази сватба, но сте прочели статията., че и коментари правите. Щом не ви интересува, защо четете? Четете за писмото на Пелов до прокуратурата, за поредната катастрофа, за поредния умрел и така ще ви бъде много интересно.

fallback