Снимка: архив, Reuters
fallback

Въоръжен мъж нападна рано сутринта купувачи в хлебарница в германския град Фулда, в централната провинция Хесен и беше застрелян от полицаи, съобщиха в Тwitter градската полиция и прокуратурата, цитирани от Франс прес и ТАСС.

Инцидентът е станал в западната част на Фулда около 4.30 ч., преди отварянето на магазина. Нападателят е ранил служител и доставчик.

"Неизвестен мъж нахлу в хлебарницата и нападна хора, някои бяха сериозно ранени", се казва в съобщението на органите на реда. Мъжът започнал да хвърля камъни по пристигналите на място полицаи и накрая бил застрелян. Засега мотивът за нападението не е ясен.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

Хроничната ''амнезия'' пак налегна форумните ''правоверни'' ''присъствители''. Пускат кьорфишеци, а линкове към тях - йок, ''забравили''...Питаш ги дали ислямът забранява определено ''третиране'' на НЕправоверните - йок, пак ''забравили''...*** много ''забравяте'' бе, това да не е от редовното пердашене на челото в пода;-)?

30

Европейка

преди 6 години

Нападнал,ранил служители,да го застрелят ,какъвто и да му е мотива.

29

халал/кашер

преди 6 години

Изнервирал се, че хлябът не е халален/кашерен и решил да вземе нещата в свои ръце и да ги постави на мястото им.Нападнал някакви си германци, какво толкова?

fallback