Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес , че не е казвал публично кога ще има атака срещу Сирия заради предполагаемото използване на химическо оръжие от режима в Дамаск, предадоха осведомителните агенции.

Oще по темата

"Не съм казвал кога ще се състои нападение срещу Сирия. Това може да стане скоро, а може изобщо да не бъде скоро", написа той в Twitter.

Във вторник в същата социална мрежа Тръмп предупреди Русия "да се подготви" за ракетни атаки срещу нейния съюзник Сирия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен67 -Да,те седят и вярват или НЕ вярват какво казал Тръмп......Денонощно се върти радара момче.....24/7 кви са тези глупости на вярване или не вярване! Затова съм казал,че службата трябва да се върне задължителна,иначе поколението масово изтрещя!

69

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСпри да гледаш филми-така или иначе ще стане! Влез в реалния живот!!

68

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОт тренировка има голяма файда! Така,че няма лошо! А и не се знае,дали и на Тръмп не му залепна *** след категоричното изказване на Русия в ООН ,че следващия път,няма тън,пън.......Не мислиш ли,че може и това да е,а?Защо Мей и Меркел се отказаха от удар?? Майтапчий казваш.....Френския Президент още разсъждавал.......Абе Педерстка работа!!Всичко е храна за ушите на такива като теб който се кефят,но не мислят с главата си!!

fallback