Леонид Волков. Снимка: БТА
fallback

Началникът на канцеларията на руския опозиционен лидер Алексей Навални беше осъден на 30 дни затвор по обвинения в нарушаване на обществения ред във връзка с непозволена демонстрация, предаде Асошиейтед прес.

Леонид Волков беше осъден снощи, няколко часа след като беше арестуван на московското летище "Шереметиево".

Той беше осъден за споделяне на препратка в Тwitter към видеозапис, показващ арестуването на Навални, докато отива на демонстрацията в Москва на 28 януари.

Oще по темата

Съдът също така заяви, че Волков е публикувал препратки към пряко видеоизлъчване на протеста.

Навални, който е борец против корупцията и най-видният критик на руския президент Владимир Путин, призовава за бойкот на президентските избори на 18 март, на които Путин ще се бори за четвърти мандат.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Само така, вижда се либерастите до къде докараха сумати държави!!!

9

До 2

преди 6 години

Ама що се чудиш?На този уж български уж новинарски сайт главен спонсор му е Фондация америка за българия.Също и Сорос.Който плаща, той поръчва музиката.А Радев на тези не им е приоритет. На тях им трябват мекотели и прислужници - виж Прецедента Плевнелиев. Ще го спонсорират с рекламно - дезинформационни статии поне до края на годината.

8

Анонимен

преди 6 години

Голям праз, че някакъв ***, сътрудник на още по-голям ***, но пионка на задокеанските акули и грабители го осъдили на 30 дни.Информирате ни за тази глупост само, защото касае някакъв крадец, осъден за мошенничество и корупция (Навални), който е свой човек и маша на САЩ...Чакам да започнете да ни информирате за всяка глоба, която налага кат в България. След като такива събития ви занимават

fallback