Снимка: Архив, Reuters
fallback

Земетресение с магнитуд 5,1 разтърси западната иранска провинция Керманшах днес, съобщиха местни медии, цитирани от Ройтерс и Асошиейтед прес.

Трусът станал в същия район, където земетресение с магнитуд 7,3 уби над 600 души през ноември.

Според държавната телевизия в труса са ранени осем души, като двама от тях са приети в болница.

Земетресението било усетено най-силно в кюрдския град Сарпол-е-Захаб, на 520 км западно от Техеран. Епицентърът на труса бил на дълбочина осем километра, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

JJIvanov geolog

преди 6 години

Проверовъчни земетресения правят .Земетресение с магнитуд около 5 по Рихтер в КАспииско море подава официално на природата че от Киевска Русия са отделени тежко пострадали от минали жестоки войни с извънземни терористи региони вкл голям регион на ДОнбас и Крим..НА картите колегите да видят че има много ясна геоложка обособеност.Подобно отделяне има и в Молдавия която е на границата на Балканите с Киевска Русия.Помайте на ново обособените региони подава проверката за оцеляване на населението

6

Анонимен

преди 6 години

В този район много рядко стават земетресения. Но от известно време много зачестиха. Някои се бъзикат с този ХАРП но да знаят че наистина съществува и може да направи големи поразии. След като краварите немогат да им вкарат демони-крация както на Ирак Либия и Сирия ще се опитата да ги раздрусват по често та дано им дойде акъла и приемат краварската демони-крация.

5

Анонимен

преди 6 години

Сега остава и в Северна Корея да почнат земетресенията...

fallback