Снимка: Архив, БТА
fallback

В Москва бяха открити пунктове за събиране на необходимия брой граждански подписи, нужни за да е валидна президентската кандидатура на Владимир Путин, съобщава ТАСС.

Тъй като действащият държавен глава ще се яви на президентските избори през март като независим кандидат, той ще трябва да събере не по-малко от 300 хил. подписа.

Путин се отказа да се възползва от правото на своята партия "Единна Русия" за издигане на кандидатура без доказване на гражданска подкрепа. Според законодателството на Русия, политически формации, които покриват определени условия имат право да издигат кандидати за президент без да е нужно събиране на граждански подписи, пише "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 6 години

До 72"Някой ден ще разбереш колко си грешил"Нямам нужда нито от твоето благословение,нито от твоето проклятие,нито от твоето скапано "изобличение",нито от твоите злобни и гнусни забележки. Като си злобен,то поне сам се отравяй с нея,а не да досаждаш на другите.

70

Анонимен

преди 6 години

71 Някой ден ще разбереш колко си грешил

69

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин е много добър и човечен човек,с добро настроение. Гледам снимките му и не спирам да се смея-този човек има много добро настроение и обича да се смее и шегува (в рамките на допустимото).Жалко,че руснаците не го уважават.Това пиша,защото съм българин,който обича на ПЪРВО място България,а после Русия. За мене не всички руснаци са за уважение,а само онези,които са наистина достойни,и сред тях е Владимир Путин!

fallback