Снимка: БТА
fallback

Двама души загинаха вследствие на наранявания от фойерверки по време на новогодишните тържества в Германия, съобщава Асошиейтед прес.

В района на Бранденбургската врата в Берлин 35-годишен мъж е починал, след като запалил фойерверки. Деветнадесет годишен младеж починал от раните си, след като задействал самоделно устройство.

В страната не се повториха случаите на масови сексуални посегателства, като тези в Кьолн през 2016 г.

Властите положиха големи усилия, за да защитят жените от сексуален тормоз по време на празненствата.

Полицията в Кьолн регистрира седем случая на сексуален тормоз, докато берлинската полиция отчете 10 случая и 7 арестувани.

Четирима души пострадаха при взрив на самоделна бомба в италианския град Торино, съобщи агенция АНСА, цитирана от ТАСС.

Сред ранените са 17-годишен мароканец и 45-годишна мароканка, както и двама италианци на 61 и 83 години. Взривната вълна повредила четири автомобила. Пристигналите на местопроизшествието полицаи открили на същата улица още 12 взривни устройства. Започнало е разследване.

Най-малко двама души бяха ранени в Неапол при стрелба във въздуха с огнестрелно оръжие, както някои жители посрещат Нова година.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

COPY-PASTE

преди 6 години

Пак ли краде Новините на БТА , нищо няма да се промени през 2018

12

Европейка

преди 6 години

12 взривни устройства на една улица.Не,не са на терористи,искали са да гърмят фойерверки за Нова година.

11

До 2 - продължение

преди 6 години

Полицаят ми посочи купчина листове на бюрото си и каза "Това са жалби все от моя район. Може за мина да говоря с вашия съсед."Аз му казвам, че в жалбата ми са посочени имената на съседите-свидетели, също и на майсторите,които са влезли в апартамента на онзи (той още нямаше врата) и бяха намерили там половината липсващо.Ясен случай, с ясен извършител! Полицаят не каза нищо повече.Впоследствие не потърси нито един от свидетелите и от майсторите, не последва нищо, а кражбата беше за над 1 000 лв!

fallback