Снимка: Архив, Reuters
fallback

Бившият барабанист на "Бийтълс" Ринго Стар и съоснователят на "Би Джийс" Бари Гиб са удостоени с рицарски звания, предадоха световните агенции.

Двамата музиканти са включени в обявен от правителството на Великобритания списък с личности, избрани да бъдат отличени от кралица Елизабет Втора.

Правителството публикува списък с хора, отличавани за заслуги, служба или храброст, два пъти в годината - малко преди Нова година и през юни, когато официално се чества рожденият ден на кралицата.

Новогодишният списък показва, че Ринго Стар и Бари Гиб са удостоени с рицарски звания.

Датата на официалната церемония още не е определена, но често тя се провежда няколко месеца след обявяването на отличените.

В списъка на удостоените с рицарски звания са също така бившият британски вицепремиер и някогашен лидер на Либералните демократи Ник Клег и писателят, поет и драматург Майкъл Морпурго.

Балерината Дарси Басел е удостоена с титлата "дама", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

4 евър Битълсаците

преди 6 години

стари Ринговци нямаима фалшиви Кирилци МаричковциБийтълсите 4 евърЩурците фор кенефер

13

Анонимен

преди 6 години

На някои хора, дори и доказателствата под носа да им донесете, те пак няма да се събудят, защото са прекалено надълбоко в илюзията. Има достатъчно факти в интернет, относно кой на кого служи, с какви цели прави музика, от кого се издава (израелска намеса), от кого се финансира (евреите). Факт - те държат 90% от музикалния пазар от Елвис до 50сент.Намесени са във всяка една кинопродукция с бюджет над 5 млн. Всичко минава през техните окултни призми, и така излиза на пазара, а наивниците вярват..

12

Анонимен

преди 6 години

Жалко, много жалко какви хора са останали в България?! Много жалко, но не за тях ,а за нея~!

fallback