Снимка: Reuters
fallback

Германските власти разглеждат десетки жени и непълнолетни младежи като възможна ислямистка заплаха и смятат, че те са склонни да извършат терористични нападения в Германия, предаде ДПА.

Източници от силите за сигурност казаха, че сред 720-те души в Германия, определени като ислямистка заплаха, има малък процент жени и деца, пише БТА.

Шефът на германското разузнаване Ханс-Георг Маасен наскоро изтъкна нарастващата опасност от нападения, дело на радикализирани жени и деца. Той имаше предвид конкретно жени и деца, завръщащи се в Германия от райони, контролирани по-рано от групировката "Ислямска държава".

Екстремистката организация загуби големи територии в Ирак и Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

Само отделни лица извършват терористични атаки.Но АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ подрастващи пришълци, както и всички жени пришълки, които са под 50 г., са ОСОБЕН ВИД БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ,те са ДЕМОГРАФСКА БОМБА-ГЕНЕН ЗАМЪРСИТЕЛ !!!Връщай ги обратно откъдето са дошли, за да ти е мирна главата!

22

Анонимен

преди 6 години

Няма такива работи. Сега да не установите, че в Пакистан и Афганистан няма война. Това са просто мигранти в зараждащото се колониално блато Европеистан. Нали са изпълнили критерия да приличат на използвана тоалетна хартия абсолютно натурално? Меркел и трябват ***, които да доведат най-после до "1984".

21

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата ислямска заплаха за цяла Европа са Брюкселските зелки и Меркел.Те поканиха терора в европейските страни.Шефът на германското разузнаване Ханс-Георг Маасен да разследва Меркел.

fallback