Снимка: pixabay.com
fallback

В САЩ 994 деца на възраст под 12 са загинали от огнестрелно оръжие за пет години - от масовия разстрел на ученици в началното училище "Санди Хук", Кънектикът, през 2012 година, досега. Това съобщи телевизия Ен Би Си, цитирана от ТАСС.

Телевизията уточнява, че е стигнала до тази цифра след анализ и обработка на данни от многобройни източници, макар да не разполага с пълни сведения за всяка жертва и обстоятелствата около смъртта й.

В резултата се включват и случаи, когато сред хипотезите на полицията е самоубийство, както и случайни убийства, пише БТА.

Трагедията в "Санди Хук" се разрази през декември 2012 година, когато 20-годишен маниак разстреля 20 деца на 6-7 годишна възраст и шестима възрастни в началното училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Иван

преди 6 години

- Че то туй и в Русия го няма, бре!

11

sss

преди 6 години

До 9 :Трябва да си на много тежки препарати за вани за да кажеш на САЩ ,че са примитивна страна ,при положение ,че са най-развитата,влиятелна и богата държава.Русия от друга страна са бедна държав от третия свят,заседнала в 19 век,която има повече общо с Нигерия,от колкото с цивилизования свят и с народ алкохолици и наркомани.Както създателя на Гугъл каза ,който даже е и руснак,но имигрирал в САЩ : "Русия е една Нигерия,но със сняг."

10

Румен

преди 6 години

По същата логика може да дадете статистика за 20 години назад+прогноза за 20 години напред!Както и да пишете за същото време в Русия колко деца са починали от натравяне с алкохол.Едни и същи коментари ще има.

fallback