Снимка: архив Reuters
fallback

Два слаби труса са усетени в събота на територията на Северна Корея, като те най-вероятно са вторични и предизвикани от ядрените тестове на Пхенян, извършени в началото на септември, предава Reuters, като се позовава на данни от Американския геологичен център.

Oще по темата

Двата труса са били с магнитуд от 2,9 и 2,4 по скалата на Рихтер, като те са регистрирани на мястото, където на трети септември Северна Корея извърши своя шести и най-силен ядрен опит, пише "Фокус".

"Те най-вероятно са предизвикани от шестия ядрен тест“, заяви официално лице от центъра, като поясни, че след такъв тип изпитания, има известен период в който земната маса около мястото се намества и уляга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

OРЕШАРСКИ

преди 6 години

До BurzumТо явно за моя рай говори....,че си обрахме и КТБ..

14

Анонимен

преди 6 години

До БегемотРуснаците му мислят, бъди спокоен! Имат най-добрата противоракетна отбрана в света.Наскоро гледах в Ютуб филмче за Владивосток. Невероятно красив град, моите представи за имперската архитектура направо се изпариха, градът е станал много модерен. Мостът "Русский" е невероятен с най-високите пилони (нaд 300 м!) в света и дължина над километър на висящата част! Там е и голяма част от Тихоокеанския флот със страховитото си въоръжение! Ракетите на Ким ще бъдат унищожени още на старта!

13

:):)

преди 6 години

до бгмотти до Владивосток 100 км си мерил ами до Сеул и токио, май друг требе да мисли повечко :)

fallback