Снимка: Reuters, архив
fallback

Обилните снеговалежи в Германия причиниха смъртта на двама души, предизвикаха няколко катастрофи и доведоха до отмяната на десетки полети, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на властите.

ДПА предаде, че 86-годишна жена е починала днес в северния град Юлцен, провинция Долна Саксония, при катастрофа заради хлъзгавия път.

Полицията съобщи, че 83-годишен мъж с деменция е измръзнал до смърт в град Кьоледа, Източна Германия. Полицаите са намерили тялото му в снега край пътя близо до старческия дом, в който живеел, като най-вероятно той се е изгубил.

Във Франкфурт над 80 полета бяха отменени днес заради лошото време. 

Няколко високоскоростните влака И Це Е (ICE) са получили нареждания да се движат по-бавно в Централна и Южна Германия заради снега. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Filip

преди 6 години

Не говорете глупости в германия от три години не е валяло сняг само леко приска сега има малко повече около 2 санта а до жената тя е свикнала да кара силно от такава голяма даржава само една баба

9

FAKE NEWS

преди 6 години

Като копирате от БТА това се получава накрая , абсолютно грешна Информация , не заради лошото време са отменени 75 полета а заради Стачка на Персонала който проверява Пътниците

8

hmn

преди 6 години

До АнонименИ от снега ли да те спасява Господ? Ако толкова ти пречи - спаси се сам, като се преселиш на място, където не вали сняг. От всяко нещо - драма и само Господ може да помогне за всичко.

fallback