Снимка: Reuters
fallback

Руският президент Владимир Путин и президентът на САЩ Доналд Тръмп се поздравиха взаимно на срещата на върха на АТИС във Виетнам, като си стиснаха ръцете и размениха две-три думи, съобщиха руски осведомителни агенции, цитирани от Ройтерс.

Тръмп се приближи до Путин за фотосесия на световните лидери във виетнамския град Дананг и приятелски го потупа по рамото, посочват агенциите.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отбеляза, че двамата лидери все още не са имали разговори, каквито Москва се опитва да уговори от дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

До u4enВиетнам нас ни задмина като бръз влак малка гара. Това е новият "Азиатски тигър" (глупав термин - тигри се въдят само в Азия!). Виетнам вече купи Су-35 и подводнициклас 363.3 "Варшавянка", модернизирана. А ние се чудим втора или трета ръка F-16 да купим и дали въобще да купуваме!А ти знаеш ли смисъла на думата "учен"?

28

Анонимен

преди 6 години

Джуджо копира усмивката на Ленин от мавзолея.

27

Анонимен

преди 6 години

Русофобската мисъл се развихри - замириса на скатол*. Стереотипен изказ, беден речник, вулгарност.* - химическо съединение със специфична силна миризма. Проверете в справочната литература!

fallback