Снимка: Reuters
fallback

Неизвестен засега мъж е открил огън в църква в Съдърленд Спрингс, на около 50 км югоизточно от Сан Антонио в американския щат Тексас, предаде Франс прес.

Броят на жертвите и тяхното състояние засега не се уточява, но според местни американски медии има убити и ранени. Според информация на CNN убитите са над 20, а още поне толкова са ранени.

Местен шериф, цитиран от Асошиейтед прес, потвърди, че има няколко убити, а нападателят е застрелян.

Стрелбата в Първа баптистка църква в градчето в южен Тексас започнала около 11,50 ч. местно време, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

До № 36

преди 6 години

До до Хиляди ЗагиналиИ аз не знаех за съветски бомбардировки над Варна през ВСВ. И никой не знае. Виж,за англо-американските бомбардировки над София,Враца, Кюстендил знаят мнозина, макар че вече някои намаляват броя на жертвите! Може би хайванчето е чуло-недочуло за това, че през ПСВ руски кораби са обстреляли Варна, при което за загинали 9 души, едната от които е рускиня!Невежеството на писачите нарича това вместо "артилерийски обстрел" - бомбардировка.Терминът важи само за въздушно нападение!

43

сащ суперсила ,хаха

преди 6 години

Пак ходете да ви .....ба и глупаците. Тука си ми е екстра...

42

111

преди 6 години

До МладежЕми ти не искаш ,но никой не дава пет пари за теб.За сметка на това ,стотици милиони по света мечтаят да живеят в САЩ.По-добре си извади червена карта за Русия и ходи да мизерстваш повече от колкото тук.

fallback