Снимка: Reuters
fallback

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

313

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХитлер е трябвало да омаломощи съюза след което на свой ред е щял да гризне дървото.Всеки нормален немски генерал е знаел че ''барбароса '' e обречен на провал.От всичко е добре известно кой печели но идва видов ден.

312

Наблюдател

преди 6 години

Тази сериозно ли мисли, че има някакъв шанс? С две-три повтаряни клишета президент не се става!

311

Я Проверете

преди 6 години

СТАЛИН е голям институт с собствени заводи в СЛънчевата система.. Да се провери следното .Има данни че около 11 часа на 21 юни 1941 година е бил убит "евреiна" ЙОсиф представящ се за Сталин. Следващия е друг човек с друго рождено име.Подават от кремъл духове на убити до 1939 година важни родени в царска Русия и в СССР.

fallback