Снимка: Reuters
fallback

Русия вижда противоречие в доклада на парламента на България, в който Русия е призната за заплаха, с намерението на българското правителство да развива двустранните отношения, съобщи ТАСС, като цитира коментар на пресслужбата на руското външно министерство.

Oще по темата

В коментара се изразява съжаление, че българският парламент "все пак е одобрил внесения от правителството" годишен доклад за 2016 г. за състоянието на националната сигурност на България, "в който Русия е посочена като една от заплахите".

"Съдържащите се там пасажи рязко противоречат на декларираните от настоящото правителство на Бойко Борисов намерения да развива отношенията с Русия в търговско-икономическата, енергийната и културно-хуманитарната сфери", се посочва в коментара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

408

Когато руснаците

преди 6 години

До Анонименвърнат изнесеното от България.

407

ЕС намеса

преди 6 години

Каквито и злини да е извършила Русия в миналото, не само към България, но и в световен мащаб, не означава, че тези злини ще продължават цяла вечност. В момента корумпираният Европейски Съюз, воден от НАТО и ООН,представлява много по-голяма заплаха за гражданите на Европа и ние като такива би трябвало да прозрем тази заплаха. Борисов и Радев са всъщност про-руско настроени,но главнокомандващите в Евросъюза стопират всякакви такива отношения.Но е дошъл момента, в който трябва сами да се оправяме.

406

руски окупатори

преди 6 години

Кога Русия ни е била съюзник и приятел.1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита набългарската държава.2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжкитебългари, когато Иван Грозни *** избива 1 милион българи в Казан иоколностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението.2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждавамес героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена отБългария?3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собственосттана хората и ги вк

fallback