Снимка: Reuters, архив
fallback

Полицията в Лас Вегас разкри нови подробности за стрелеца, който уби 59 души и рани над 500 по време на концерт в града на хазарта.

Нападателят Стивън Падък е монтирал множество камери във и около хотелската си стая и в дома си, за да следи за приближаването на служители на реда.

Oще по темата
Следователите все още се опитват да установят мотива му, но са сигурни, че атаката е внимателно планирана, припомна BTV.

Извършителят е имал 47 огнестрелни оръжия на три различни места, включително в хотелската стая и жилищата си. По информация на експерти Падък е стрелял по множеството между 9 и 11 минути.

Според източник на телевизия Си Ен Ен той е събирал арсенала си повече от 20 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Конспиратор

преди 6 години

Добра конспирация. Ясно е, че илюминатите искат да скрият истинската причина от нас.Но все мисля, че ако имаше да казва нещо на света, щеше да се погрижи за публикуването му в социалните медии.

12

Анонимен

преди 6 години

Тази трагедия можеше да се предотврати, ако на американските граждани им беше позволено да носят гранатомети! Трябва повече свобода и повече оръжия в ръцет ена гражданите за да се предпазват. Като разбира се, това не би могло да има каквито и да е негативни последици. Проблема не е в многото оръжия, а в недостатъчно многото оръжия. Крайно време е на бебетата да им позволи да носят огнестрелно оръжие.

11

До 9

преди 6 години

Не си е отварял прозореца а е стрелял през тях ние бяхме долу в казиното когато това се случи

fallback