Снимка: Reuters
fallback

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

Ми сигурно

преди 6 години

Установките са от мукава като прехвалените им танковеПлашат гаргите с тях

153

Боли ме куро

преди 6 години

За къркачите на битова химия...

152

Боби

преди 6 години

До Анонимен 166Рашките им дадоха стария вариант на ТОС с 6км обсег на ракетите. Новите вече имат 10км обсег и ще са извън зоната на ПТУР но докато не свършат още СССР запаси ...до СмехуркоДа падат не толкова заплатите а реалната покупателна способност. Но за сметка на това "Истерично" модернизират всички работещи предприятия и по възможност с машини руско производство като цифрови сругове. От друга страна Безработица в градовете реално няма. е и високи заплати за сега мениджърите не дават:-(

fallback