Снимка: Reuters, архив
fallback

Френският вътрешен министър Жерар Колон съобщи, че две жени са били намушкани и убити при атаката, извършена днес на главната железопътна гара в Марсилия, предаде БТА като цитира Ройтерс.

Oще по темата

По-рано полицията каза, че нападател е намушкал двама минувачи на гара "Сен Шарл" и е бил застрелян. Преди това той извикал "Аллах акбар".

По-късно полицейски източник каза, че едната жена е намушкана в корема, а другата е с прерязано гърло.

Разследването се води от антитерористичната прокуратура в Париж.

Във Франция е в сила извънредно положение. То бе въведено след поредица от нападения на ислямсти през последните две години, включително атаките в столицата Париж през ноември 2015 г., при които загинаха 130 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименФранция е бита карта нали съм тук!Нали се вживяват като победители заедно с англетата и са заграбили всите колонии и им говорят езика.Та тая *** скоро ще ги претопи!

28

До 26

преди 6 години

Нашите турци и помаците са си европейци, включително и тези турци, които наистина са дошли отнякъде и са се настанили на Балканите през османския период. Те са се натурализирали. Ако не се беше състоял недомисленият Възродителен процес, мисля, че щеше да бъде много трудно да се отличи кой е турчин, *** или българин.Опасни са сегашните пришълци. Сред тях има всякакви. Но дори и най-кротките идват с друга култура, навици и представи и с желание да ги наложат, за да превъзпитат "неверниците".

27

Анонимен

преди 6 години

Европа - жертва на собствената си олиг0френия. Франция е един от най-големите колониални маймуунарници и резултатите незакъсняват. Важното е на някой да излиза по-евтино и търговия да става.

fallback