Снимка: Reuters
fallback

Израел нанесе въздушни удари срещу оръжеен склад в Сирия.

Складът е бил на ливанското шиитско движение Хизбула и се намирал близо до летището в Дамаск, съобщи Франс прес. Агенцията припомня, че групировката е съюзник на сирийския режим.

От началото на конфликта в Сирия през 2011 г. Израел извърши множество рейдове срещу сирийската армия и Хизбула - заклет враг на еврейската държава, напомня още АФП, цитирана от БТА.

На 7 септември сирийската армия обвини Израел, че е нанесъл въздушни удари по местна инфраструктура в западната част на Сирия, причинявайки смъртта на двама души.

Според Центъра за наблюдение при удара е засегнат тренировъчен лагер и подразделение на сирийския Център за научноизследователски проучвания (Scientific Studies and Research Center) - институт, обвиняван от Вашингтон и бивши израелски висши представители, че участва в разработването на газ зарин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

пенко

преди 6 години

Евреин -ходжа пак ще ходи на "поклонение" в Москва !!! Първо ИДИЛ ,после американската "ССА "и след това другарите ционисти !!! Фюджа ис фюджъ ! Има китайски и еврейски философии за човечеството ...какви други има днес ??? Земята е на хората ,които живеят на нея - другото е тероризъм...днес е американски ...утре еврейски ...а в надалечно бъдеще ще го унищожим .../ НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ -А ТЕРОРИЗМА НА МИЛИАРДЕРИТЕ / !!!

57

Анонимен

преди 6 години

Един палестинец пак се е гръмнал в Тел Навив. Толкоз за великите мосад.

56

Толкоз

преди 6 години

За известните марки руско лепило С-200/300/400...Евреите си летят където си искат и си бомбятжкаквото си искат в Сирия.... не че остана нещо от таз държава освен два квартала в Дамаск където Жирафът управлява

fallback