fallback

Няколко къщи са евакуирани и осем души са закарани в болница, след "химически инцидент" в югоизточната част на британската столица Лондон, предава BBC.

Осем души са закарани в болница, защото са повръщали и им се е гадело, където са прегледани от парамедици.

От противопожарната служба на Лондон са изпратили екипи за реагиране на химически инциденти, които се опитват да установят причините, а от Скотланд Ярд заявиха, че няма причини да се смята, че случаят е криминален, съобщава "Фокус".

В района са пристигнали пет пожарни, заедно с екип от парамедици. Говорителят на пожарната служба заяви, че 12 души са евакуирани от къщите като "предпазна мярка“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Терористичен акт но ще го кажат, че е изтичане на газ. Така вече е модерно.

10

Анонимен

преди 6 години

Хубав град, ако не те взривят или заколят, ще те прегазят с кола а сега пък и химически оръжия. Полиция някаква има ли там в тая държавица?

9

Анонимен

преди 6 години

До 7Сега може да се събудиш. Англия се ислямизира с все по-бързи темпове. Не знам колко милиони ислямисти са изтребили, но това което вече им се случва, е кошмар в собствената им държава. Без нови технологии, нови закони, ограничаване на права/прираст/приток на определени групи, профилиране и следене на всеки, тази държава, а и цяла Западна Европа си заминават за няколко десетилетия. Третият свят се множи все по-бързо, идва и опосква първия. А България - вече почти е в историята.

fallback