Архив: Reuters
fallback

Четири млади американски туристки са били нападнати с киселина на главната железопътна гара на Марсилия от жена, която е задържана, съобщи прокуратурата на южния френски град, цитирана от Асошиейтед прес.

Две от туристките са получили рани по лицето, а на едната е засегнато едно око. И четирите туристки, които са на възраст между 20 и 30 години, са приети в болница, две от тях в състояние на шок.

Нападателката е жена на 41 години, която бе задържана на място. Следователите изключват терористичен мотив и посочиха, че жената може да има психични проблеми, отбелязва Ройтерс.

Американките не са били нападнати заради националността си. Те са изписани от болницата, предаде Франс прес.

Нападателката е криминално проявена за кражби. Тя оправдала постъпката си с това, че като по-млада самата тя била нападната с киселина. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

И да припомняш на '' 23 Ko речи?!?'', че става въпрос за Марсилия, той едва ли знае, че тя е във Франция, а не в Англия.

23

до 23

преди 6 години

За Марсилия иде реч. Четете!

22

Ko речи?!?

преди 6 години

"Американските туристки"...За Бога, КОЙ нормален човек ходи на "туризъм" в Англия?!? Че то там вероятността да ви убият в спорадична Ислямска Джихадистка атака е в пъти по-висока, отколкото ако посетите примерно Кабул или Ислямабад!!!!!

fallback