Снимка: БТА
fallback

Британската полиция задържа 18-годишен младеж, за който се предполага, че е свързан с атентата в лондонското метро в петък, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Oще по темата
Младият мъж е арестуван в района на град Дувър, в района на Ламанша, съобщи Нийл Басу, висш национален координатор на контратерористичната дейност. "Въпреки, че сме доволни от постигнатия напредък, разследването продължава и равнището на заплаха остава "критично", подчерта той.

Мъжът е бил задържан за разпит по силата на законите за борба с тероризма. Не са му предявени официални обвинения и самоличността му не се разкрива.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Рашо

преди 6 години

Сега, ако трябва да се търси адекватно противодействие, малката амуджа влиза в затвора за 20год, а родата му и цялото близко обкръжение, на кораба и обратно в Либия, включително и целия му контакт лист от телефона му. Абе около 200 амуджи.

15

Ddd

преди 6 години

Може би е някой рицар от ордена на тамплиерите.

14

Анонимен

преди 6 години

Ринго, Пол или Джордж? Джон сдаде багажа. Ако не е буболечка (Beatles), да не е някой нов Ози (oт Black Friday, заради опушената пластмасова кутия в петък), който след като снима клип как гони прасета в църква и те го изключиха, при което той се трогна много.

fallback