Снимка: архив, Reuters
fallback

САЩ поискаха от правителството на Руската федерация да закрие три дипломатически представителства на американска територия, обосновавайки молбата си със стремежа за възстановяването на дипломатическия баланс. Това става ясно от официално писмено изявление от Белия дом, предава TACC, цитирана от "Фокус".

Oще по темата

В него се казва, че американските власти изискват от "руското правителство да закрие своето Генерално консулство в Сан Франциско", един от отделите от посолството във Вашингтон, а също и един от отделите в консулството в Ню Йорк.

"Прекратяването на работата им трябва да стане от 2 септември", се подчертава в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрепоръчвам ти, ако не си усигуриш направление за психиатър от личния лекър да се възползваш от свободен прием. Аз ще ти покрия таксата, положението ти е критично!

37

Анонимен

преди 6 години

Ако това ,ако онова...Само ни разсмивате ,а истината е ,че САЩ е най-богата ,влиятелна и велика страна за всички времена,пък вие русофилчетата се успокоявайте тука :) Наблюдава се и тенденция ,че всеки руфосил се подмокря като чуе за Сирия или някоя друга мюсюлманска държава.Докато целия свят и всички развити и бели страни са зад САЩ ,вие подкрепяте мюсюлманите.

36

редник

преди 6 години

Ако хартията на планетата изчезне американците ще измрат за една седмица , а руснаците няма да разберат дори :)

fallback