Общ преглед

С 13 см тънки черни токчета и слънчеви очила тръгна Мелания Тръмп от дъждовния Вашингтон към потопения Тексас. Изборът й на облекло запали много остри критики в САЩ

Още по темата

Модното сп. "Вог" коментира, че пилотското яке и черен панталон са адекватни, но на техния фон обувките с ефект на змийска кожа ярко изпъкват с непрактичността си.

При слизането в Тексас обаче своевременно първата дама на САЩ ги беше сменила с бели маратонки. Тръмп носеше бежов панталон, яке и бяла шапка с надпис USA.

Над 30 души загубиха живота си в небивалите наводнения, отприщени от урагана Харви в южните щати, съобщи в. "Ню Йорк таймс".

Бурята донесе толкова силни валежи, че контролен пункт в град Хюстън отчете 1253 л/кв.м от петък до сряда.

Ако данните се потвърдят, това е рекорд за континенталната част на САЩ. Близо 57 трилиона литра вода се изляха над щата Тексас, което е равно на 27 млн. плувни басейна с олимпийски размери, изчислява Фокс нюз. Очаква се да се изсипят още 23 трилиона литра.

Населението в южните райони на Тексас ще предаде за вторични суровини половин милион автомобила, фатално повредени от бурята, съобщи тв Ен Би Си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар