Снимка: БТА
fallback

Влак дерайлира днес в северния индийски щат Утар Прадеш, загинали са най-малко 23 души и близо 400 са ранени, съобщиха ТАСС и Асошиейтед прес. Катастрофата е станала близо до Музафарнагар, на около 130 км северно от столицата Делхи.

Говорителят на железниците Анил Саксена заяви, че не може да потвърди броя на жертвите, но посочи, че поне пет вагона са дерайлирали.

Телевизионни кадри показаха няколко смачкани вагона един върху друг и хора, търсещи ранени сред множеството на свечеряване. На мястото са изпратени екипи.

Мобилизирахме всичките си ресурси, за да осигурим най-добрата спасителна операция по това време, каза говорителят Саксена пред телевизиите. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

То там който не е ходил, да не пише, че все глупост ще е! МАЙКА ИНДИЯ- хубави хора, ама very poor уе. Иначе супер показатели- аутсоурсинг, инвеститори - бол, военни проекти, сега правят нещо като техен GPS. Голям напредък, рикши а нямат ВОДА ЗА ПИЕНЕ. А катастрофата е част от начина им на живот- за тях е ден- просто някой са се отървали! Абе да не се раждаш там!!

3

Анонимен

преди 6 години

Имайки впредвид факта, че масово индийците не ползват тоалетна и хартия, е лесно да се предположи, че някой е плеснал индийски шит на релсите, влакът се е плъзнал и е дерайлирал фатално. Затова трябва да се реши проблемът с тоалетните в индия!!

2

Анонимен

преди 6 години

Не се учудвам от броя на жертвите и ранените, като се има в предвид, че се возят хиляди по покривите или висят по вратите на влаковете.

fallback