Снимка: Reuters
fallback

Един човек е убит, а друг е ранен при нападение с нож в западния германски град Вупертал, предаде АФП.

Местната полиция заяви, че нападателят все още е на свобода, но не даде категорична информация дали се касае за терористична атака.

Oще по темата
"Можем да потвърдим, че имаше подобно престъпление. Един човек е убит, а друг в болницата", каза говорител на германската полиция, цитиран от "Фокус".

Властите заявиха, че издирват един или няколко нападатели, но не могат да предоставят повече информация за обстоятелствата около атаката.

Днес следобед е имало сбиване край централната гара на Вупертал, отбелязва ДПА. На този етап обаче няма данни за връзка между двете престъпления.

Това е втората атака в Европа само за днес, след като по-рано през деня мъж нападна с нож минувачи на площада в центъра на финландския град Турку. По първоначална информация са ранени няколко души, като двама са убити.

Полицаи са простреляли и арестували един мъж, сочен за нападателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 години

Арабите знаят, че ще ядат хурката ако се блещят много и затова възприемат тактиката на охлюва-бавно, но сигурно и след малки паузи удрят отново, докато се позабрави. Всичко показва, че си имат стройна организация и нищо не е хаотично. Реално нямат никакъв шанс във война с Европа и избират партизанска тактика: шантаж, дезинформация, диверсии, тероризъм, подмяна на местното население с увел. раждаемост, пропагандни трикове и открита агресия. Те не искат да живеят с християните,а да властват на тях

25

Анонимен

преди 6 години

А в Сирия колко са? 300 000 жертви на Европа и САЩ. Те подкрепяха бунтовници, въоръжена опозиция, ИД, за да свалят Асад. И продължават да ги подкрепят.

24

Българка

преди 6 години

Де да имах само 24 часа власт!!!

fallback