Снимка: Twitter
fallback

Най-малко петима души бяха ранени при нападение, извършено от неизвестен мъж в швейцарския град Шафхаузен, съобщи Ройтерс, цитирайки полицията.

Двама от ранените са пострадали тежко.

Центърът на града е отцепен от полицията, която издирва нападателя.

Полицията не потвърди съобщения в местни медии, че нападателят използвал като оръжие бензинов трион, предаде Франс прес.

#BreakingNews Five people injured in #swiss town of #Schaffhausen #Switzerland in attack by unidentified man, police says pic.twitter.com/DXlQYAVt4f

— Amjad Alam Khan (@amjad_amjo) July 24, 2017

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

гага

преди 6 години

Голям кеф да четеш бг новини и коментарите под тях. Веднага има изводи, философии, разсъждения...Ще ви разочаровам, но човекът с резачката е най-обикновен европейски 51-годишен шизофреник на име Франц.Нищо мюсулманско, пълна скука!

20

Щирлиц

преди 6 години

Интегриране,атентат,интегриране....

19

men

преди 6 години

а бе да ви кажа нито мерките против мюслитата са много нито са спрели да приемат паплачта на народите от косово до еритрея. въпреки че има народна воля да се спре мултификацията, висчко е мазане на очички. за атената предполагам че е фалшификацийка като се има предвид че днеска минах границата с колата и нямаше почти никаква активност. аз ако бастисам 5ма с трион и ме търсят в цяла швейцария дали нема драсна към дойчистаня и да стана бежанец? страх му е майката и абсолютен контрол.

fallback