Архив: Reuters
fallback

По руското посолство в Дамаск са изстреляни два снаряда, като единият е поразил посолския комплекс, а другият е паднал наблизо, съобщи сирийската държавна осведомителна агенция САНА, цитирана от Асошиейтед прес.

Вече се е случвало сирийски бунтовници в столичните предградия да поразят руското посолство. Москва е твърд поддръжник на сирийския президент Башар Асад и от септември 2015 г. участва в продължаващата над шест години война, отбелязва агенцията.

Атаката в Дамаск бе извършена само часове, след като бомба експлодира близо до болница в контролирания от бунтовниците северозападен град Идлиб, ранявайки петима души.

Доброволческата организация Сирийска гражданска отбрана, по-известна като "Белите каски", съобщи, че сред ранените има две деца. Информацията беше потвърдена и от базирания във Великобритания Сирийски център за наблюдение на човешките права. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

ссдд

преди 6 години

До 52 ; Абе деби/л ,когато в държавата ти се води война и народа ти се е разделил на няколко бунтовнически групи и всичките те са против твоята власт и когато си избил над 300хил. души от сънародниците ти ,автоматично губиш лигитимност и никой не го бръсне кой каниш и кой не и дали само онея пияници от Русия били "поканени" там ,разбираш ли ? Чул недочул някъде нещо и пише завалията.

40

До трола Боби

преди 6 години

Троби, виж публикацията в сайта за Бай Гриша от Лиляче . И ти ще станеш, като него, ако само седиш пред компа, тролиш и набиваш!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

39

Боби

преди 6 години

До трола 38Троле служил съм в Химически войски не съм учил Химия.А относно любопитните факти да видим колко можеш да ти да мислиш и колко на теб ти е затлъстял мозъка.Кои са двете най-опасни конвенционални оръжия разработени за Химически войски които са донесли най-много скръб(щях да пиша смърт но е некоректно) на противника?

fallback