Снимка: БТА, архив
fallback

Двете туристки, убити днес при нападение с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, са германки, а не украинки, както беше първоначално съобщено.

Oще по темата
Това заяви пред Ройтерс генерал-майор Мохамед ел Хамзауи, началник на сигурността в губернаторството Червено море. Той уточни, че двама чешки граждани били сред четиримата ранени.

Посланикът на Украйна в Египет Генадий Латиг опроверга съобщенията за гибелта на двама украински граждани, съобщи ТАСС. Той заяви също, че сред ранените има руска гражданка, родена в Украйна. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

толерастия

преди 6 години

Сега танте Меркел ще вземе под крилото си убиеца 27 годишния Абдел-Рахман Шаабан, понеже "горкия" е в амок,ще му подари мече и ще се снима с него,ще му даде апартамент,кола,и пари да живее на гърба на европейския данъкоплатец защото както твърди неназован египетски служител:"Досието му е чисто както в криминален, така и в политически план. Той има добра репутация в селото си".

17

до 19

преди 6 години

България не изостава от Европа!Гана въди челяд на М'бонго от Нигерия!Политкоректни пирюстии ...и у нас!Свършиха се белите..и се каращисват с шебеци!

16

Анонимен

преди 6 години

До 17И това трябваше да е обида ли? хахаха смешена балканска ***.

fallback